_Heidi kysser hest.jpeg

Behandlinger

Når du ønsker at give din hest den bedste form for behandling

Jeg har flere års erfaring inden for Kranio Sakral Terapi og garanterer dig højeste kvalitet, hvad angår både behandling af din hest og efterfølgende råd og vejledning til dig.

_Kranio_Stress.jpg
Kranio-Sakral Terapi behandlinger.jpg
Behandling af skade.jpg

Stress terapi

Afhjælpning af stress, angst og adfærdsproblemer

Har din hest været udsat for traume eller uhensigtsmæssig behandling, kan hesten forandre sig. Dette udtrykkes ved, at hesten bliver aggressiv, sur, bange eller stille.

Reaktionerne skyldes, at hestens centrale nervesystem har sat hesten i alarmberedskab. Hjernen har fortalt hesten at den skal være på vagt, hvilke har lagret sig i hesten centrale nervesystem. Dette påvirker hestens stressniveau så adrenalinen pumpes rundt i kroppen, når hesten udsættes for en lignende situation. Konsekvensen af manglende behandling er massive spændinger i hestens muskler og adfærdsproblemer. Det er derfor vigtigt at få behandlet sin hest i tide.

Muskelafspænding

Sadeltrykninger og muskelspændinger

Har din hest gået med en sadel som ikke er tilpasset ordentligt, vil dette medføre trykninger og muskelspændinger i hestens ryg. Hesten vil derfor ikke kunne bruge sig rigtigt. Ved sadeltrykning bliver musklerne spændte i det pågældende område, hvorfor blodomløbet nedsættes. Dette medfører forkert bevægelsesmønstre, forkert slid og i værste konsekvens en død muskel i området.
Ved behandling med Kranio Sakral Terpi løsnes muskelspændingerne, så blodomløbet kan fungere optimalt og bringer Kranio Sakral Terpi rytmen i balance.

 Behandling af skader

Uanset om din hest har oplevet spark, styrt eller er gået bagover på staldgangen

Ved skader som skyldtes spark, styrt eller hvor hesten er gået bagover på staldgangen, vil der opstå muskelspændinger og smerter i skelettet. I den daglige omgang med hesten, vil det give sig til udtryk i en utilpas hest som ikke fungerer optimalt, såvel på stald som ved træning. Behandling med Kranio Sakral Terpi løsner spændinger, retter skelettet op og bringer Kranio Sakral Terapi rytmen i balance.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at indgå et samarbejde.

Elkærparken 206
4030 Tune

+45 2182 4669

  • Facebook
  • YouTube

Tak for din henvendelse!